Ilmastovastuullisuus ammattikeittiössä
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 15 osp
Koulutus sopii sinulle, joka haluat ymmärtää ilmastonmuutoksen vaikutuksia ja edistää ilmastovastuullista toimintaa omalla alallasi. Se on hyödyllinen niin työelämässä toimiville kuin kestävän kehityksen ja ympäristövastuun parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja vaikuttaa positiivisesti ilmastoon.
- Koulutustyypit:
- Tutkinnon osat
- Opiskelumuodot:
- Oppisopimus
- Opiskelupaikat:
- Lahti, keskustakampus
Aiheita tällä sivulla
Millaisia töitä koulutuksen jälkeen voi tehdä?
Koulutuksen jälkeen ymmärrät ilmastonmuutoksen syyt ja vaikutukset sekä sen, miten ihmisten toiminta vaikuttaa ilmastoon. Osaat selvittää, miten oman toimialasi toimintatavat vaikuttavat ilmastoon ja miten ilmastonmuutosta voidaan hillitä työpaikallasi.
Osaat tunnistaa organisaatiosi toiminnan, tuotteiden tai palveluiden ilmastovaikutukset ja ehdottaa käytännön ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja siihen sopeutumiseen. Lisäksi osaat viestiä ilmastoratkaisuista työyhteisössä, kehittää ilmastotietoisuutta ja kannustaa muita vastuullisiin valintoihin omalla toiminnallasi.
Millaista opiskelu on?
Opintojen kesto on 3–6 kuukautta osaamisesi mukaan. Opintojen alussa suunnittelet tarkemmin opintojesi keston ja etenemisen yhdessä vastuuohjaajasi kanssa. Opiskelet alaa verkko-opintojen lisäksi työpaikoilla käytännön työtehtävissä.
Tutkinnon osan voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.
Tutustu tarkemmin tutkinnon osan sisältöihin
Kysy lisätietoa:



Oppisopimukset
