Palvelukeittiön toiminnot
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 15 osp
Koulutus antaa sinulle valmiudet työskennellä ruokapalvelualalla. Opit valmistautumaan työvuoroosi, valmistamaan ja asettelemaan ruokatuotteita sekä palvelemaan asiakkaita sujuvasti. Lisäksi hallitset työvuoron päättämisen ja työympäristön siistimisen.
- Koulutustyypit:
- Tutkinnon osat
- Opiskelumuodot:
- Oppisopimus, Verkko-opetus
- Opiskelupaikat:
- Heinola, Lahti, keskustakampus
Aiheita tällä sivulla
Millaisia töitä koulutuksen jälkeen voi tehdä?
Koulutuksen jälkeen osaat valmistautua työvuoroosi huolellisesti ja valmistaa ruokatuotteita hygieenisesti. Osaat asettaa ruoat esille ja jakaa ne asiakkaille oikeaoppisesti. Toimit asiakaspalvelussa ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Lisäksi hallitset työvuoron päättämiseen liittyvät tehtävät ja huolehdit työympäristön siisteydestä.
Millaista opiskelu on?
Opintojen kesto vaihtelee 2–3 kuukautta aiemman osaamisesi mukaan. Opintojen alussa suunnittelet tarkemmin opintojesi keston ja etenemisen yhdessä vastuuohjaajasi kanssa. Opiskelet alaa verkko-opintojen lisäksi työpaikoilla käytännön työtehtävissä. Koulutuksen aikana suoritat myös hygieniapassin ja verkossa suoritettavan ravitsemuspassin.
Tutkinnon osan voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.
Tutustu tarkemmin tutkinnon osan sisältöihin
Kysy lisätietoa:

Heinolan kampus


Lahden keskustakampus


Oppisopimukset
