Tilaus- ja juhlaruokien valmistus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 25 osp
Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ruuanlaitosta, asiakaspalvelusta ja juhlatilaisuuksien järjestämisestä. Haluat oppia valmistamaan ja esittelemään tilaus- ja juhlaruokia ammattimaisesti. Koulutus sopii myös sinulle, joka haluat työskennellä ravintola-alalla ja kehittää taitojasi käytännön työtehtävissä.
- Koulutustyypit:
- Tutkinnon osat
- Opiskelumuodot:
- Monimuoto, Oppisopimus
- Opiskelupaikat:
- Lahti, keskustakampus
Aiheita tällä sivulla
Millaisia töitä koulutuksen jälkeen voi tehdä?
Osaat lukea tilausmääräyksiä ja suunnitella, miten ruuat valmistetaan. Osaat tehdä tilaus- ja juhlaruokien esivalmisteluja ja valmistaa ne valmiiksi. Osaat laittaa ruuat kauniisti esille. Työvuoron lopuksi osaat myös huolehtia siitä, että työpiste jää siistiin kuntoon ja kaikki on valmista seuraavaa vuoroa varten.
Millaista opiskelu on?
Opintojen kesto vaihtelee aiemman osaamisesi mukaan. Opintojen alussa suunnittelet tarkemmin opintojesi keston ja etenemisen yhdessä vastuuohjaajasi kanssa. Opinnot sisältävät lähipäiviä Salpauksen oppimisympäristöissä, verkko-opintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
Tutkinnon osan voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.
Tutustu tarkemmin tutkinnon osan sisältöihin
Kysy lisätietoa:


