À la carte -ruoanvalmistus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 30 osp
Ruoassa on tärkeää maku, mutta myös estetiikka ja esillelaitto ovat tärkeä osa ruokien valmistusta. Haluatko kehittää osaamistasi à la carte -ruokien valmistuksessa ja esillelaitossa? Onko annoskortti tuttu ja kuinka sitä voi hyödyntää kokin työssä.
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti kokonaisuuteen liittyy verkko-opintojen tai lähiopetuksen lisäksi työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja lopuksi osoitat osaamisesi näytössä.
Koulutuksen aloitus
Koulutuksen voit suorittaa verkko-opintoina tai lähiopetuksena. Haku koulutuksiin 17.6. – 23.8.2024.
- A la carte- ruoanvalmistus – lähiopintoina (4.9. – 29.11.2024)
- A la carte- ruoanvalmistus – verkko-opintoina (16.9. – 13.12.2024).
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
À la carte -ruoanvalmistus 30 osp
Salpauksen toteutussuunnitelma
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Verkko-opiskelu, päiväopiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Verkkokoulutus
Lahden keskustakampus
Edellytykset opiskelulle
Opiskelu edellyttää perustietoja ja taitoa keittiötyöskentelystä