Annosruokien ja juomien tarjoilu
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 40 osp
Oletko innostunut ruoka-annosten myynnistä ja niille sopivien juomien suosittelusta? Haluat tuottaa elämyksiä asiakkaille hyvällä asiakaspalvelulla?
Koulutukseen sisältyy verkko-opintoja sekä työpaikalla oppimista ja osaamisen osoittaminen näytössä.
Koulutuksen sisältö
- Asiakaspalvelu ruokaravintolassa
- Myyntityö
- Ruokien gastronomiaa
- Miedot ja väkevät viinit
- Aperitiivit ja Avecit
- Ruoan ja juoman yhdistäminen
- Asiakaspalveluenglanti
- Asiakaspalveluruotsi
Koulutuksen jälkeen voit toimia ruokaravintolan asiakaspalvelijana ja osaat esitellä ruokia ja suositella niihin sopivia ruokajuomia.
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
monimuoto-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Lahden keskustakampus