Elintarviketuotannossa toimiminen
Elintarvikealan perustutkinnon osa, 35 osp
Tutustu monipuoliseen elintarvikealaan käytännön työtehtävien ja teoriaopintojen kautta. Opintojen aikana pääset perehtymään erilaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin sekä niiden valmistamiseen. Opit myös tuntemaan automaatioprosessia sekä hallitsemaan työssä käytettäviä koneita ja laitteita. Tutuiksi tulevat erityisesti itseäsi kiinnostavien elintarvikkeiden valmistus, sillä opiskelu on mahdollista työelämän aidoissa oppimisympäristöissä.
Koulutuksen sisältö
- Hygieniaosaaminen
- Elintarvikealan tuotantoympäristöissä ja työtehtävissä toimiminen
- Pakkaaminen ja varastointi
Koulutuksen jälkeen voit työskennellä elintarvikealan yrityksen perustehtävissä, kuten tuotteen valmistuksessa, pakkaamisessa tai varastotoiminnoissa.
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osaan ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Tekniikan alat
Opiskelumuoto
monimuoto-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Lahden keskustakampus