Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Dieettikokki
Vain oppisopimuksella
Koetko olevasi tulevaisuuden kestävien ruokatuotteiden kehittäjä?
Oletko kiinnostunut esimerkiksi uusien kasviproteiinien hyödyntämisestä?
Kaipaatko päivitystä tämän päivän eri asiakasryhmien ruokavalioista?
Syvennä osaamistasi erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnolla!
Dieettikokiksi opiskellaan oppisopimuksella, oman työn ohessa. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on laaja-alaiset tiedot ja taidot työskennellä ammattikeittiöissä erityisruokavalioiden asiantuntijana.
Tutkinnon sisältö
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon laajuus on 160 osaamispistettä.
Tutkinnon pakollinen osa, 50 osp
- Erityisruokavalioiden toteuttaminen ammattikeittiössä
Tutkinnon valinnaiset osat, 110 osp (valitaan kaksi)
- Ikääntyvien erityisruokavalioiden toteuttaminen
- Nuorten tai työikäisten erityisruokavalioiden toteuttaminen
- Päiväkoti- tai kouluikäisten erityisruokavalioiden toteuttaminen
- Ravitsemishoidon toteuttaminen hoitoympäristössä
- Erityisruokavaliotuotteiden ja -palvelujen kehittäminen
Ammatillinen tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta, 10 – 20 osp
Koulutuksen toteutus
- työpaikalla oppiminen
- ohjattua verkko-oppimista ja opiskelua Elsa Moodle -ympäristössä
- lähiopintoja Koulutuskeskus Salpauksen oppimisympäristöissä
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon muodostumiseen ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Ilmoittautuminen
Voit Ilmoittautua koulutukseen alla olevan linkin kautta 31.12.2024 saakka.
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinnot
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Monimuoto-opiskelu, verkko-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Verkkokoulutus, Lahden keskustakampus
Edellytykset opiskelulle
Hakijalla tulee olla laaja-alainen perusammattitaito ja työpaikka, jossa hän voi suorittaa tutkinnon edellyttämiä työtehtäviä.