Ilmastovastuullisuus ammattikeittiössä
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa 15 osp
Ilmastovastuullisuus on ajankohtainen ja lisääntyvissä määrin tärkeä osa ammattikeittiöiden toimintaa. Nyt sinulla on mahdollisuus vahvistaa osaamistasi itsenäisesti verkossa opiskellen.
Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoisuutta ilmastovastuullisuudesta ja herättää ajattelemaan ja kehittämään ammattikeittiöiden toimintaa. Koulutuksessa saat valmiuksia kytkeä osaamisesi ammattikeittiön käytännön työskentelyyn.
Koulutuksen sisältö
Ilmastovastuullinen toiminta 15 osp, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa.
- Ilmastomuutoksen lähtökohtia ja vaikutuksia alan toimintaan ja tulevaisuuden näkymiin
- Ratkaisut omassa työssä ja ilmastovastuullisen toiminnan kehittäminen
- Opit tietämään mitä ovat: sosiaalinen kestävyys, hiilinielut ja hiilineutraalius
- Opit kiinnittämään huomiota materiaali- ja energiatietoisuuteen, hankintojen, puhdistusaineiden ja -menetelmien sekä talotekniikan vaikutuksiin
Koulutuksen aloitus ja kesto
Koulutus toteutetaan ohjattuina verkko-opintoina Teams-ympäristössä. Koulutuksen kesto on 3-6 kuukautta.
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Verkko-opiskelu
Opiskelupaikka
Verkkokoulutus
Kenelle?
Koulutus on suunniteltu sinulle, joka työskentelet ammattikeittiössä.