Kokki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala
Onko sinulla luovuutta ja innostusta ruoanvalmistukseen? Tee harrastuksesta itsellesi ammatti ja opiskele Salpauksessa kokiksi!
Kokin opinnoissa kerrytät ammattitaitoa työelämää varten käytännönläheisten tehtävien avulla.
Tutkinnon sisältö
Tutkinto muodostuu pakollisista ja valinnaisista opinnoista. Kaikki opiskelevat ravitsemispalveluissa toimimista, lounas- ja annosruokien valmistusta. Valinnaisia opintoja ovat esimerkiksi palvelukeittiön toiminnot, suurkeittiön ruokatuotanto tai vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen.
Ammatit tai työtehtävät
Voit työskennellä kahviloissa, ravintoloissa, liikennemyymälöissä, henkilöstöravintoloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä, katu- ja pikaruokaravintoloissa tai alalla itsenäisenä yrittäjänä.
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon muodostumiseen ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Perustutkinto
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Päiväopiskelu, iltaopiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Heinola