Kondiittorimestari, leipomoalan erikoisammattitutkinto
Vain oppisopimuksella
Uudistaa osaamistasi konditoria-alalla, ja etene urallasi. Suorita leipomoalan erikoisammattitutkinto Salpauksessa ja nosta osaamisesi uudelle tasolle.
Meillä pääset mukaan alan viimeisimpiin trendeihin ja suuntauksiin. Olemme aktiivisesti mukana alan kotimaisessa sekä kansainvälisessä kilpailutoiminnassa, ja sen kautta myös opiskelijamme pääsevät mukaan alan kehityksen kärkeen. Hyödynnämme laajaa kotimaista sekä kansainvälistä verkostoamme myös koulutuspäivien suunnittelussa ja toteutuksessa. Kondiittorimestarin opinnoissa perehdyt alan syvempään teoriaosaamiseen, vahvistat erilaisten konditoriatuotteiden valmistuksen käsityömenetelmien hallintaa sekä syvennyt valintojesi mukaan esimerkiksi esimiestyöhön tai tuotekehitykseen.
Tutkinnon sisältö
Leipomoalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.
Tutkinnot pakolliset osat, 120 osp
- Konditoriatuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus
- Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
Tutkinnon valinnaiset osat, valitaan 60 osp
- Leipomoalan esimiestyö
- Leipomoalan tuotannon kehittäminen
- Tuotekehitys leipomoalalla
- Jälkiruokakokonaisuuden suunnittelu ja toteutus
- Leipomoalan kansainvälinen kilpailutoiminta
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon muodostumiseen ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinnot
Koulutusala
Tekniikan alat
Opiskelumuoto
Päiväopiskelu, monimuoto-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Lahden keskustakampus
Edellytykset opiskelulle
Hakijalla tulee olla leipomoalan peruskoulutusta ja työkokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa sekä työpaikka, jossa hän voi suorittaa tutkinnon edellyttämiä työtehtäviä.