Noutoruokakonseptin kehittäminen ja digitaalinen markkinointi
Noutoruuan suosio kasvaa - onko yrityksesi valmis vastaamaan haasteeseen
Oletko kehittämässä yrityksellesi noutoruokakonseptia tai haluat kehittää jo olemassa olevaa toimintaa? Tarvitsetko ideoita ruokien kuvaamiseen? Onko markkinointi haasteena? Miten saan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa?
Koulutuksen tavoitteena on, että
- saat valmiuksia kehittää ja valmistaa noutoruokakonseptiin soveltuvia ruoka-annoksia
- osaat toimia elintarvikelainsäädännön mukaisesti
- osaat hankkia työssäsi tarvittavaa tietoa logistisista palveluista
- hankit osaamista tuotteiden digitaaliseen markkinointiin.
Koulutuksen sisältö
- Digimarkkinointi, markkinointikanavat ja näkyvyys sosiaalisessa mediassa
- Noutoruokatuotteiden kehittäminen ja toteuttaminen
- Tuotteiden valokuvaaminen – miten kiinnostava ja laadukas ruokakuva syntyy?
- Tuotteiden pakkaaminen ekologiset mahdollisuudet huomioiden
- Tuotteen kannattava hinnoittelu
Koulutus sisältää tietopuolista opiskelua, tuotteiden valmistusta ja valokuvausta käytännössä sekä digimarkkinoinnin toteuttamista. Koulutuksen kesto räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.
Koulutuksen jälkeen
Koulutuksen jälkeen tiedät, mihin asioihin sinun on kiinnitettävä huomiota, kun aiot toteuttaa tai kehittää yrityksen noutoruokakonseptia.
Koulutustyyppi
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Koulutusala
Ravintola- ja catering-ala
Opiskelupaikka
Lahti
Opiskelumuoto
Päiväopiskelu
Muuta tärkeää
Opiskelu toteutetaan tietopuolisena opiskeluna ja keittiötyöskentelynä. Koulutuksesta sovittaessa voidaan huomioida toiveet koulutuksen toteutuksesta. Keittiötyöskentelyssä tarvitset keittiötyöhön soveltuvan vaatetuksen ja keittiötyökengät.
Noutoruokakonseptin kehittäminen ja digitaalinen markkinointi
Aika
Sopimuksen mukaan
Paikka
Lahti
Osoite
Ståhlberginkatu 6
Hinta
Pyydä tarjous.