Puhtaus on puoli ruokaa - ammattikeittiön puhtaanapito
Puhtaanapidon kehittäminen nykyaikaisilla siivousmenetelmillä, -välineillä ja -koneilla
Nyt on “Oiva”llinen tilaisuus tutustua 2000-luvun mahdollisuuksiin joko yrityksen omassa ympäristössä tai oppilaitoksessa. Koulutus sopii erinomaisesti ammattikeittiöiden henkilöstölle. Päivitä puhtaus omassa yrityksessäsi!
Koulutuksen sisältö
Koulutuksessa
- käydään läpi puhtauden perusteita, menetelmiä, puhdistusaineiden sisältöä ja käyttötarkoitusta
- tutustutaan nykyaikaisiin siivousvälineisiin, mikrokuitusiivoukseen ja keittiösiivouksen koneisiin ja laitteisiin
- harjoitellaan käytännössä työskentelyä yrityksen tai oppilaitoksen keittiössä
Tavoitteena työskentelyä ekologisin, tehokkain ja taloudellisin menetelmin.
Koulutustyyppi
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Koulutusala
Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
Opiskelupaikka
Lahti, Heinola
Salpauksen toimipisteissä Lahdessa tai Heinolassa ja yrityksissä Päijät-Hämeen alueella tai myös muualla Suomessa
Opiskelumuoto
Räätälöity koulutus juuri yrityksenne tarpeisiin
Muuta tärkeää
Koulutuksen jälkeen
Koulutuksen jälkeen yrityksessänne työskennellään ekologisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti.
Puhtaus on puoli ruokaa - ammattikeittiön puhtaanapito
Aika
Sopimuksen mukaan.
Paikka
Lahti, Heinola
Osoite
Ståhlberginkatu 6 Lahdessa tai yrityksen tiloissa
Hinta
Sopimuksen mukaan.