Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
Tarjoilija, baarimestari
Vain oppisopimuksella
Työskenteletkö ravintolassa asiakaspalvelutehtävissä ja haluat syventää osaamistasi sekä ammattitaitoasi? Sinulla on alan perusopintoja suoritettuna ja työkokemusta tai pidempiaikainen työkokemus ravintolan asiakaspalvelutyöstä.
Tule Salpaukseen suorittamaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto. Tutkinnon jälkeen esittelet, suosittelet ja myyt ruokia, juomia ja muita tuotteita ammattimaisesti vaihtelevissa työtilanteissa. Hyvä kielitaito katsotaan tarjoilijan työssä eduksi.
Tutkinnon sisältö
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon laajuus on 120 osaamispistettä.
Tutkinnon pakollinen osa, 40 osp
- Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen
Baarin asiakaspalvelun osaamisalan osa, 45 osp
- Baarityössä toimiminen
Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan osa, 45 osp
- Ruokaravintolassa toimiminen
Tutkinnon valinnaiset osat, 35 osp
- Cocktailbaarissa toimiminen
- Juhlapalvelussa toimiminen
- Henkilöstöravintolassa toimiminen
- Kahvilan asiantuntijana toimiminen
- Olutravintolassa toimiminen
- Ravintolan tuotteen kehittäminen
- Tilaustarjoilussa toimiminen
- Viinibaarissa toimiminen
Ammatillinen tutkinnon osa perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 10 – 15 osp
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon muodostumiseen ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Ammattitutkinnot
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Oppisopimus
Opiskelupaikka
Lahti, Lahden keskustakampus
Edellytykset opiskelulle
Hakijalla tulee olla ravitsemisalan peruskoulutus tai työkokemuksen kautta hankittua perusammattitaitoa.