Tilaus- ja juhlatarjoilu
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 25 osp
Houkutteleeko työskentely tapahtumissa?
Haluat työskennellä monipuolisissa työympäristöissä ja vaihtelevat työajat sopivat sinulle?
Alalla tarvitaan työntekijöitä, voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä esimerkiksi festareilla, urheilutapahtumissa ja erilaisissa juhlatilaisuuksissa.
Koulutuksen sisältö
- Juhlatilan kunnostus
- Tapahtumien hoitaminen tilaisuuksien luonteen mukaan
- Ruoka-ja juomatuotteet
- Erityisruokavaliot
- Asiakaspalveluenglanti ja -ruotsi
- Anniskelu- ja hygieniapassi
Opinnot suoritetaan verkko-opintoina. Koulutukseen sisältyy myös työssäoppimista ja näyttö. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia tarjoilijana erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
monimuoto-opiskelu
Opiskelupaikka
Verkkokoulutus