À la carte -ruoanvalmistus Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 30 osp Ruoassa on tärkeää maku, mutta myös estetiikka ja esillelaitto ovat tärkeä osa ruokien valmistusta. Haluatko kehittää osaamistasi à la…jatka lukemista
Kokki
Kokki Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala Onko sinulla luovuutta ja innostusta ruoanvalmistukseen? Tee harrastuksesta itsellesi ammatti ja opiskele Salpauksessa kokiksi! Kokin opinnoissa kerrytät ammattitaitoa työelämää varten käytännönläheisten tehtävien avulla….jatka lukemista
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto Vain oppisopimuksella Opiskele majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto Salpauksessa ja kehität osaamistasi, tietoja ja taitoja, joita tarvitset toimiessasi alan erilaisissa esihenkilötehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on…jatka lukemista